Pacific Crest Trail

Det har været en tur der har pirret mig længe. Jeg så den i et af Opdag verdens blad fra maj måned 2011. Jeg har søgt info om denne og jeg har også i perioden haft lyst til at se Death Valey. Nu er det så blevet til at i 2015 vil jeg gå en del af PCT nemlig den del, der hedder John Muir Trail… 🙂

Ikke desto mindre læser jeg stadig både om John Muir Trail og om PCT. Der er kommet en film der hedder Mile.. Mile and a half, som fortæller om John Muir Trail… Den er inspirerende. Der er også præmieret en film om PCT der hedder “Wild”

I dag så jeg så lige portrætter af Ian Tuttle om PCT. Se disse på følgende side:
http://www.outsideonline.com/photo-galleries/adventure-travel/north-america/Portraits-of-the-Pacific-Crest-Trail.html#slide-1

Til venlig inspiration.
Jørgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *