Sankt Hans aften 2010

Så blev det lige pludseligt midsommer aften. Det er godt nok gået stærkt med en hel del forskellige oplevelser i den første halvår af 2010.

Det er interessant at være ude blandt en dejlig gruppe mennesker. Jeg mødte her idag 31 mennesker, som jeg ikke kendte i forvejen. Jeg kender altså nu ikke alle 31 men måske en 4 til 6 stykker. Det er da godt gået til en dejlig middag på Restaurant Sejlklubben Frem ved Svanemølleværket. Jeg havde en god aften med dejligt mad og nogle dejlige samtaler.
Efterfølgende så vi lige et par sankt hans bål blive tændt og det så nu ud som om der var en der fløj afsted og havde travlt med at komme til Hartzen.
Anyway, jeg fik også lige set lidt mere på min tur og hvordan jeg kunne komme afsted den 18.08.2010 og hjem igen den 18.09.2010. Det ser rimeligt fornuftigt ud og giver mulighed for at jeg kan komme i seng til fornuftig tid på vej ned. Hjemturen er direkte fra ruten – og det fornemmer jeg at være en god ide.
Jeg har fået gået lidt med mine nye vandrestøvler og har besluttet at droppe en fest den 03.07.2010 og så gå 18 km fra Lejre den 04.07.2010 for at få en fornemmelse af at gå en tur af denne størrelse.
God dag i dag. Have fun! Jørgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *