FACET5 Akkreditering – for Konsulenter

Dato: 7 Dec 2009 – 8 Dec 2009 : København

For at sikre FACET5 bevarer sin faglige troværdighed og for at sikre, at den fortsatte udvikling sker i overensstemmelse med praktiske erfaringer og nuværende teori, er FACET5 kun tilgængelig for akkrediterede personer. Træning i fortolkning og forvaltning af FACET5 og de meget dybdegående informationer om det enkelte individ, som FACET5 giver er helt nødvendige. En fuld akkreditering i anvendelse af programmet kan opnås ved deltages i en af vores Åbne Akkrediterings kurser. Alternativt kan et fuldt akkreditering program leveres som et in-house træning.

Programmet er opdelt i to dele + en opfølgningsdel. I alt tre dage.

Del 1 – dækker det grundlæggende i Facet5 og dens anvendelse til vigtige områder inden for leder-og medarbejderudvikling. Dette afsnit omfatter også baggrunden for Facet5 og fokuserer på sammenhængen og samspillet mellem de 5 faktorer med særlig vægt på usædvanlige kombinationer.

Del 2 – omfatter anvendelsen af Facet5 til specifikke spørgsmål om menneskelige ressourcer. Ved hjælp af reelle data bygger modellen fra introduktion af en person videre til integration til et team, deres ledelse og udvikling på længere sigt.

Antal workshops er begrænsede, og programmerne er holdt på et lavt antal deltagere og baseret på omfattende deltagerbaserede øvelser, individuelt arbejde og diskussioner med henblik på at sikre, effektivitet og optimal læring for den enkelte. Opfølgningsdelen består af coaching i anvendelse, praktisk implementering og den formelle afsluttende Akkreditering.

Programmet er meget interaktivt ved hjælp af virkelige data og situationer. På denne måde får deltagerne hurtigt udviklet de nødvendige færdigheder og på en måde, der er umiddelbart anvendelige i egen virksomhed og hverdag. Materialer omfatter tekniske referencer, fortolkning vejledninger og case studies.

Pris: kr. 19.800,- ekskl. moms men inkl. omfattende dokumentation, frokost og forfriskninger samt 3 gratis klik i forbindelse med Akkrediteringen.

Tags:

Leave a Reply