Dag 16. El Cebreiro til Calbor 35,6 km

Efter en ikke saa god nat – der var altsaa for varmt og ingen ilt i rummet – saa kom jeg ud og igang igen omkring kl. 07.50. Det startede voldsomt i regn og meget overskyet og det blev bare ved og ved. Det var helt vildt saa vaadt at alting blev. EFter smaa 5 – 8 km kom den foerste Bar og der var mulighed for at faa Morgenmad. Jeg var godt nok heldig her at jeg kunne faa aeeg. Saa et godt maaltid med aeeg og en form for Bacon med kaffe og saa helt vildt med 3 stk. appelsinjuice. Det gav lidt ny energi. Tempoet var noget nedsat paa grund af regnen saa da jeg kom igang igen derud ad var det med nogenlunde samme tempo. Jeg gik yderligere 1,5 timer og holdt igen pause nu hvor det virkeligt regnede og alt var bare helt vaadt. Meget mere end tidligere. Naa efter pausen taenket jeg at jeg ville bare videre selv om nogle spurgte om jeg ville med i en taxi til den naermeste store by. Saa afsted gik jeg og kort efter holdt det op med at regne og det blev da jeg kom ned fra de der 1500 m til omkring 1200 m et helt tilforladeligt vejr med lidt sol og senere faktisk sol hele resten af dagen paanaer nogle byger i ny og nae.
Jeg kom til den naeste by og her koebte jeg lidt mad i supermarkedet og gik ned ved en lille flod og spiste. Det var helt perfekt. Solen skinnede og det var blevet rimeligt godt varmt.

Herfra gik jeg saa videre og denne gang var det saa lidt op i bjergene igen for at komme lidt hurtigere frem. Denne tur sparede mig for 5 km og den var faktisk meget dejlig.

Jeg er nu kommet frem til Calbor og har indlogeret mig paa en Pension og skal lige straks ned og have middag.

Idag har vaeret en dejlig dag ogsaa og jeg kan godt maerke jeg nu er ved at vaere ved maalet og at jeg snart skal hjem. Det glaeder jeg mig enormt til for som naevnt tidligere er jeg godt traet og jeg er nu ogsaa maettet med regn og blaest og kulde. Saa hjem kaere hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *