Dag 15. Villafranca del Bierzo til El Cebreiro 31km

Ovenpaa hviledagen var jeg ved godt mod og havde faaet ny energi. Jeg fik et udemaerket morgenmaaltid og gik saa paa med krum hals omkring kl. 07.50.
Der var ny energi og det betoed tempo fra morgenstunden. Det var nu meget kedligt vejr med regn og det blev ved i de foerste smaa 20 km. Her naaede jeg op i ca. 1000 m hoejde og der blev vejret helt anderledes med sol og egentligt rigtigt dejligt at gaa. Der var selvfoelgeligt noget smattet efter al regnen. Det gik nu ogsaa de naeste 10 km godt opad for jeg skulle op i 1550 m hoejede for at komme over paa den anden side af det der lille soede bjerg.

Deroppe paa toppen kom der saa sne hist og her, samt det blev lidt koldt ogsaa. Jeg var glad for at jeg havde haft hviledag for det havde blevet en meget anstrengende tur at komme op. Efter at have ankommet fik jeg lidt vaeske og saa tog jeg paa Albergue. Det var et fint Albergue og der var godt nok skruet op for varmen paa fulde gardiner. Det var nu godt nok.

Om aftenen var jeg ovre at spise en dejlig middag (Peregrino Menu Dias). Jeg var traet og i seng for at sove omkring kl. 21.00.

Jeg syntes det var en rigtig fin dag.

Skrevet den 21.04.2012

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *