Dag 13. Ponferrada – Villafranca del Bierzo 28 km

Igaar var der stor enighed om at det nok blev heldagsregn i dag og derfor startede jeg med at tage regntoej paa. Det var foerste gang paa min tur jeg havde regnbukser paa og heldigvis at jeg havde disse paa. Det blev nemlig heldagsregn og jeg skal lige love for der kom mange draaber ned fra oven. Der var ikke de store overraskelser paa turen idag. Ligesaa meget fordi det regnede. Det er ikke meget at se og jeg har heller ikke lyst til at se paa andet en vejen og saa fremad. Det giver dog en god mulighed for at taenke en hel del over hvorfor er jeg nu lige paa vej her og alle de andre tanker der kommer forbi.

Jeg har ogsaa doejet med at jeg i Foncebadon er blevet stukket af insekter og det har betydet jeg maatte tage antihistamin for jeg slog virkeligt meget ud. Antihistamin goer mig traet oven i det jeg allerede er traet.

Vi blev sendt ud paa en “omvej” paa turen idag. Det er nok mest fordi de gerne vil at turen skal aendres. Udfordringen er at der ikke var en Bar aaben i den by vi blev sendt til saa lige pludseligt fra at der var 4 km til naeste Bar var der nu 8 km og det ville vaere i Villafranca. Da vi kom til Villafranca havde jeg besluttet at jeg ville ind og sove paa hotel for natten og have mulighed for at slappe af og faa mit toej op at haenge efter den lange dag med regn. Toejet kunne saa toerre.

Jeg sov et par timer eller 3 i eftermiddagen og saa ned og spise. Derefter omkring 21.00 sove igen og havde en dejlig nats soevn i et dejligt varmt vaerelse. Det var nu dejligt.

En af de store tanker igen har vaeret om jeg kan gaa hele vejen til Santiago. Muligheden foreligger. Det handler om jeg har energi til det paa nuvaerende. Jeg har talt med flere af de andre Pelegrinoer og de er ogsaa lidt trykkede af vejret. De ville ogsaa meget gerne at det er dejligt varmt og solen straaler ned frem for at det er regn der straaler ned. Nu er det saa blevet torsdag da jeg sidder og skriver dette og det er blevet til en slappe af dag i stedet for.

Skrevet den 19.04.2012 af Joergen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *