Dag 12. Foncebadon – Ponferrada 28 km

Efter en nat med masser af myggestik vaagnede jeg til en morgen med skyer og slud. Det var koldt omkring 4 grader. Vel jeg fik gjort klar og kom ned og fik morgenmad paa dette hyggelige lille Albergue. Talte med endnu en svensker, som kom paa besoeg ude fra. Det var nu fint nok. Tog saa afsted mod Cruz de Hierro.
Jeg var glad for at jeg gik op til Foncebadon for jeg noed det dejlige view der var. Det kunne jeg ikke i afgangen for skyerne hang ned over os og gav en del vaeske fra sig. Det blev ved hele morgenen og der var meget daarligt sigt hele vejen rundt deroppe og sne var der ogsaa meget af. Det var godt nok noget urealistisk at alt det sne lige havde placeret sig her i de der 1500m hoejde, som jeg gik rundt i de naeste smaa 8 km. Pludseligt efter at komme rundt om et hjoerne var det vaek. Saa kunne jeg se tydeligt ud over bjergene og ned i dalen, samt se Ponferrada derude langt vaek og saa alligevel ikke saa langt vaek. Der var nu kun godt 20 km til byen.

Det blev en dejlig tur – og efter at have spist efter 10 km gik det derudad for at komme videre. Det var dejligt at komme til at vandre i bjerge og paa stier i bjergene for det med at gaa paa landevej bliver meget ensformigt meget hurtigt. Efter nogle enkelte stop undervejs for at drikke lidt vand gik det rask fremad og jeg var paa Alberguet kl. ca. 15.00. Her er de traditionelle forberedelser og ligeledes fik jeg idag vasket mit toej, saa jeg har rent til i morgen og det er toerret. Det er nu dejligt.

Jeg glaeder mig til at komme i maal enten i Portomarin eller i Santiago. Jeg er, som jeg vist nok ogsaa skrev igaar, meget traet fysisk. Jeg sover rigtigt godt om natten og droemmer meget. Det er fint nok og mine ben – det syntes jeg er helt fint at de bare bliver ved og ved uden at der kommer vabler eller andre skavanker. Godt gaaet Joergen. Jeg er nu godt tilfreds. Glaeder mig ogsaa til slutningen og komme hjem i mine vandte omgivelser og til at se jer alle sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *