117,7 kg rundt om Bagsværd Sø!

I dag luftede jeg min nye rygsæk. Den blev fyldt op med vandflasker således der var omkring 17 kg i den. Det var nu noget af en vægt at få på ryggen. Heldigvis har jeg jo gjort det før – så jeg havde ligesom taget på det. Turen rundt gik med rask fart og jeg nåede rundt med 6,2 km i gennemsnit i timen. Det er nu godt nok ret godt gået. Det giver også noget på forbruget kan jeg godt mærke. Jeg var væsentligt mere svedig end jeg er normalt på min tur. De mange km i Spanien sidder stadig i kroppen – så det var ikke noget belastning at tale om. Så godt gået Jørgen. Du er ved at være klar til at tage en tur i Søderåsen i Sverige.
Fakta om turen: 9,9 km på 1:38:59 svarende til 6,2 km i gennemsnit. det er nu godt nok med 17 kg på ryggen. Vægt ved afgang 117,7, vægt ved tilbagekomst 117,0 kg. Ingen væske indtaget på turen.

Tags:

Leave a Reply