At være fadder!

I gennem længere tid har jeg overvejet om jeg skulle blive fadder for et barn. Det vil jeg gerne ligeledes har jeg tænkt på hvilken organisation det skal være.

Jeg er kommet frem til at SOS-Børnebyerne passer mig rigtigt godt. Derfor vælger jeg dem. Det gode ved dem er at de har børnebyer i mange dele af verdenen, således at jeg kan vælge det område eller den del af verdenen, som jeg gerne vil støtte.

Der er to måder at give større på. Den ene er til en børneby. Her gives der så et månedligt beløb til et hus i en Børneby med en SOS mor og børn. Børnene har så deres lille familie her og herfra går de til de aktiviteter, som der nu er gældende for deres alder.
Det er også muligt at give til et barn. Det er også et månedligt beløb. Dette går til mad, skolegang, tøj og andre fornødenheder for barnet.

Derudover så har SOS – Børnebyerne også indtægter ved at sælge diverse materialer om SOS-Børnebyerne og herunder julekort. Overskuddet af salget går til SOS-Børnebyerne.
Jeg syntes dette er en god måde at støtte på. Jeg ved hvad pengene går til og jeg kan følge den by og det barn, som jeg støtter. Det er bare fantastisk.

Tags: ,

Leave a Reply