“Modstand”

Hej igen hjemmeside. Der har i denne uge været modstand i mod at få skrevet noget om mine oplevelser eller andet, som jeg måtte have at fortælle.
De sidste par gange jeg har været til Kurbad onsdag eftermiddag, har jeg oplevet at jeg klarer lidt mindre varme. Så jeg har ikke kunnet gennemføre 2 gange saunagus. Det er ellers en fantastisk oplevelse at sidde der og modtaget både den lækre duft og så de varmen vinde. Jeg har hørt at det er helt almindeligt og det er vigtigt at lytte til kroppen.
Det har jeg jo måttet sande i dette forår, hvor jeg i januar gik ned med stress. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det er som om, at denne grænse ikke er langt væk og den er hele tiden meget tæt på. Jeg regner med der går mindst til en gang efter sommer før jeg har det mere på afstand og før jeg er helt på toppen, og ikke har angsten for at skride ud over kanten igen.
Denne uge på arbejde var også fantastisk. Jeg er ved at startet op, på et nyt projekt, således det kan blive afsluttet med at være implementeret i virksomheden. Det kræver både at der arbejdes og kommunikeres om forandringsledelse, samt at den tekniske løsning implementeres færdig til udrulning. Forandringsledelsen kommer fordi at dette kommunikationssystem sammen med mail- og sharepointsystemet kan benyttes til en meget mere optimal samarbejde i organisationen. Så vi skal til at vise metoder de interne processer kan løses ved hjælp af disse kommunikations medier. Det bliver alligevel spændende.
Den anden ting jeg skal i gang med er at beskrive et optimeringsprojekt, jeg har gennemført. Dette projekt kan vi optimere yderligere – således vi kan hente yderligere besparelser hjem på at have udført denne investering. Det ser ud til at den foreløbige investering vil være tilbage betalt på omkring 1,5 år. Det er lidt fantastisk.
Det blev alligevel til en del om sidste uge. God søndag til dig.

Tags: , ,

Leave a Reply