Archive for maj, 2011

Bagsværd sø og Stengården st 11.21 km

lørdag, maj 28th, 2011

Så kom jeg af sted igen efter turen til Hinneryd i Sverige. Det var så rundt om Bagsværd sø og så videre til Stengården station og hjem via buddinge hovedgade. I alt 11.21 km. Dejlig frisk tur og jeg nød at være ude.

Fakta: 11.21 km på 2 timer med en gennemsnits far på 5,6 km per time. Det er nu godt gået. Jeg vejede i alt 113.4 kg ud og 112,2 hjem. Jeg havde en god vægt på ca. 17 kg.

Vandretur i Roskilde. 8,4 km

tirsdag, maj 17th, 2011

I dag gik turen til Roskilde, da jeg skulle på besøg hernede. Det var noget blæsende i dag, og der var ikke så varmt. Jeg fik en dejligt tur ned rundt om Vikingeskibsmuseet og så videre rundt om havnen forbi Sankt Hans og videre ud mod vest indtil jeg kom frem til mit mål i Wiemosen. Dejlig tur.

Fakta: 8,4 km på 1:22 timer med 6,2 km i timen i gennemsnit.

Bagsværd sø og Furesø 22,64 km

søndag, maj 15th, 2011

Hej igen.
Jeg har virkeligt fået blod på tanden. Jeg kan se hvordan det er godt for mit helbred bare at komme derudaf og ligeledes at jeg har fundet en metode til at kontrollere min vægt på en god måde. Jeg tror også jeg skal ud på vandring igen her til sommer. Det kunne være sjovt at gå de 450 km jeg mangler på Camino Frances.

Jeg tog afsted med oppakning og madpakke, for at komme så tæt på en normal vandringstur, som muligt. Det var fint vejr at gå i og jeg havde en god vandring omkring Bagsværd sø op til Frederiksdal og så videre over til Furesø og mod Holte og så Bidstrup og Vaserne og til Farum og så mod Værløse. Da jeg kom ud på Frederiksborgvej begyndte det at dryppe lidt og jeg havde nu nået 20 km så jeg kunne ikke nå at komme tilbage til Bagsværd inden det begyndte at regne. Så jeg besluttede at gå til Værløse Station og tage toget hjem. Det var fint nok for det satte voldsomt ind med regn på den sidste del af turen.

Fakta. 22,64 km på 5:15 timer med pauser og frokost pause. Jeg er nu godt stolt af mig selv.

Jeg nåede også at få taget billeder på turen, som jeg gerne vil del med dig her. Nyd billederne.

Bagsværd sø igen efter pause. 8,74 km

tirsdag, maj 10th, 2011

Det var dejligt at komme ud og gå igen. Jeg nød det og vejret var fantastisk. Jeg havde et godt tempo og kom rundt på 1:34 timer.

Fakta: 8,74 km på 1:34 timer det giver en gennemsnits fart på 5,6 km per time. Jeg har mistet lidt på det sidste stykke. Jeg vejede 113 kg da jeg gik ud og 112 da jeg kom hjem. God tur og godt gået.