Archive for marts, 2011

Dyrehaven 9,1 km fra Klampenborg til Fortunen

tirsdag, marts 29th, 2011

Det var noget skyet tur i dag. Kun en enkelt gang på turen så solen lige frem for at sige den var der oppe. Ellers overskyet hele vejen. Dejlig tur. Der er ikke nogen grønne knopper endnu på træerne. Det ser ikke ud til at vare længe før det er der. Så kan det være en dejlig tur at gå igen om et par uger. Jeg gik fra Klampenborg station ind i Dyrehaven langs med jernbanen over til sletten med Eremitageslottet og så op over der og ned til venstre over mod Fortune og til højre ud ved Fortunen. Videre mod Lyngby og så til første busstoppested. Det blev til i alt 9,1 km.
Fakta: 9,1 km på 1:22:42 svarende til 6,6 km per time. Det er nu godt gået. Jeg havde rygsæk med ca. 3 kg på ryggen.
Dejlig tur. Det vil jeg gøre igen. Det passer med at jeg kunne komme med bus kl. 18.00 og så hjemme kl. 18.35.

I did it! Bagsværd Sø 9,3 km

lørdag, marts 26th, 2011

Jeg gjorde det selv om jeg ikke havde lyst. Det var bare helt godt. Afsted omkring kl. 17.40 og så fuld fart rundt om søen. Det var dejligt.
9,3 km på 1:26:24 svarende til 6,5 km i timen.
Jeg er glad

Strid vind og dejlig sol, Bagsværd Sø 9,5 km

tirsdag, marts 22nd, 2011

Jamen dog. Nu har jeg sandelig gjort det igen. Bagsværd Sø på en dejlig tirsdag eftermiddag aften. Der var fin sol da jeg startede og sluttede med en dejlig rød solnedgang i vest. Det var flot og en dejlig frisk tur. Der var ikke så smattet, som sidst jeg kom rundt.
Det gik godt i dag. Jeg havde fint tempo og følte mig godt tilpas på turen. Det gav mig rigtigt meget lyst til at arrangere eller gå en tur alene i forbindelse med Påsken i Sverige, og bo i Vindshutts. Det kunne være dejligt. En tur på 50 til 60 km på 3 dage med 3 nætter. Det vil jeg fortsætte med at se på.
Fakta: 17.20 start. Gik i dag 9,5 km på 1:25:50 timer. Det svarer til 6,4 km i gennemsnit. Jeg er nu godt tilfreds. Det gør rigtigt godt for mig.

Bagsværd Sø – 9,2 km mod uret

lørdag, marts 19th, 2011

Det var tydeligt at der kom sne for nogle dage siden. Der var noget vådt på turen rundt om Bagsværd Sø i dag. Søen var også blevet mere isfri. Det var første gang muligt at høre vand skvulp rundt om søen. Dejlig tur fint vejr – sol og skyet i et stort skift hele tiden.
Fakta i dag: 9,2, km på 1:28 timer. Det er nu meget godt gået syntes jeg. God tur. Min gps tæller i dag forkert på gennemsnit hastigheden. Sådan er det nu en gang i mellem.

Søerne! Igen igen!

tirsdag, marts 15th, 2011

Hej! Så tog jeg lige søerne igen. Det er som at komme hjem. Det er nu en dejlig tur og der var væsentligt mere vand i dag end sidst. Søerne var da dækket med is! – Jeg nød solen og solnedgangen. Det var en fantastisk tur. Det blev koldt på den sidste del af turen. det var jeg også blevet lovet. Så det holdt altså stik. Hele vejen hjem. Der er også koldt. Det skyldes østen vinden. Den står på her på vinduerne og blæser varmen ud i gangen.
Nå men fakta er:
12,4 km på 1:48:31 timer. Det er med en gennemsnitshastighed på 6,9 km per time. Det må da siges og være rigtigt godt. Jeg er helt stolt af mig selv.
Godt gået Jørgen