Archive for november, 2010

Steengården og så 7 km i sne

torsdag, november 25th, 2010

I dag var så første gang i snevejr. Det var lidt spøjst at gå i og det blev også mørkt på den sidste 30 minutter. Ligeledes inde og handle i Superbest på vejen, samt på posthuset. Alt dette på 1,35 time. Det vil sige at jeg i dag har gået 7,8 km med en gennemsnits hastighed på 5,5 km i timen. Det er nu godt gået.
Dejligt vejr at gå i. Det var lækkert. Jeg blev godt varm og tøjet skal nu vaskes. Der er også afsat hvide striber på det sorte tøj så der er også transpireret salt. God tur.

Vandretur igen i Hareskov

mandag, november 22nd, 2010

Jamen så blev det til endnu en vandretur i Hareskov. Det blev til 5,4 km på 53 minutter. det er med 6,1 km i timen i gennemsnit og det var på blandet grus og skovveje.
Det var lyst da jeg startede og det blev godt nok noget mørkt til sidst. Det var en dejlig tur.

Vandretur i Hareskoven

lørdag, november 20th, 2010

I dag den 20.11.2010 var jeg så ude på tur igen. Det var dejligt og det var så en tur på omkring 8,5 km. Turen var lang nok til at jeg blev gennemvarm og at jeg også kunne mærke i mine hænder at jeg havde gået.
Det var dejligt frisk vejr og ingen regn. Jeg gik på skovstierne, som er lidt langsommere end at gå på grus og på vej. Dejligt dejligt.

Turen var 8,5 km og gået på 85 minutter – så det er 1 km på 10 minutter. Det er jeg godt tilfreds med.

I gang igen. Vandretur 1

tirsdag, november 16th, 2010

Hej igen!

Jeg kan godt se behovet for at få rørt mig og at det er vigtigt at prioritere dette i en stresset hverdag. Det har været udfordrende at komme i gang igen mest fordi jeg har haft travlt og kan se der er virkeligt meget run på i det daglige. Jeg er informeret om, at det er vigtigt at prioritere motion i forhold til alt andet aktivitet. Så nu er jeg startet og har gået min første tur.
Det blev til 4,11 km i eftermiddagssolen på 40 minutter med lidt over 6 km per time og lidt under 10 minutter per km. Jeg er godt tilfreds og syntes jeg har det godt.

Jeg forsøger at gennemføre mindst 3 vandreture per uge og vil meget gerne op og gå ca. 9 km hver gang.