Archive for august, 2010

6. dag gennemfoert

mandag, august 30th, 2010

Goddag venner! I vil simpelt hen ikke tro dette. Det er virkeligt ud over hvad jeg havde forestillet mig. Der kommer skader uden at vide det, det er varmt og der drikkes enorme maengder af vand/vaeske. Det pipler ud over hele kroppen for at beskytte mod varmen og til dels ogsaa solen. Jeg er ved godt mod. Jer er kommer videre og har gaeet min foerste tur paa 40 km i gaar. Jeg har det godt og skaderne er ikke af nogen alvorlig karakter ud over skrammer.
Siden mit sidste indlaeg, har jeg gaet fra Zubiri til Cizur Mayor vest for Pamploma en straek paa ca. 25 km. Fra Cizur Mayor til Cirauqui en tur paa 25 km og Cirauqui til Los Arcos et straek paa 40 km og saa i dag fra Loa Arcos til Logrono en tur paa 33,5 km. Det er gennem flot natur og jeg gaar og nyder vejret, solen skinner det meste af dagen og formiddagen er den bedste til at komme fremad – i det solen den draener for energi. Det er nogle voldsomme bjerge de holder sig her og der har vaeret et par pas med op til 600 m fra 200.
Det er nogle flotte landskaber jeg kommer igennem. Jeg foelger det meste af tiden en flod og noget af tiden har jeg gaaet paa siden af bjerget mellem traer og andre vegetationer. Jeg har gaaet langs med mange vinmarker. Det er underligt at gaa og taenke paaa hvordan det bliver til dejlig vin. det ser godt ud.
I dag var min 6. dag med gang/vandring. Det er meget nemmere i dag end for nogle dage siden. Jeg vil ikke endnu udtale mig om at holde min gennemsnits hastighed, for jeg er overrasket over hvad solen goer ved kroppen. Dog saa haaber jeg det bedste. Der skal ga et par dage mere, det vil sige mindst 6 dages vandring mere foer jeg vil tage stilling til aendringer.

Nu er det ved at vare tid til at slutte for i dag. Jeg skal ud og handle – nye aften sko og sa gik mine nye bukser itu efter 150 km vandring. JEg skal lige have set paa om jeg skal have nogle nye eller jeg venter. Ligeledes saa holder undertoejet heller ikke – det kraever ogsa nyt. Saa det er ikke lige til.
Hav en god dag og se dig snart igen. Kram

50 km paa 2 dage. Det har vaeret vildt!

torsdag, august 26th, 2010

Hej! Havde jeg vist dette er jeg ikke sikker paa jeg havde taget af sted. Det har simpelt hen vaeret vildt haardts. En voldsom start fra 200m over havet og op til en top paa 1489m paa omkring 24 km. Det var meget anstrengende. Jeg kom frem til sidst efter 10,5 timer og 27 km til Ronchevalles da var kl. 18.00. Et kaempe stort refugie. Jeg gik tidligt i seng, som dagen foer og sov omkring 10 timer. JEg var spaendt paa hvordan foederne havde det her til morgen. Det var overraskende godt og jeg drog frisk af sted kl. 07.30, og saa til frokost omkring 4 km fra Ronchevalles. I dag har det vaeret ulideligt varmt paa turen. Det er overraskende, som det taerer paa kraefterne. Jeg kom frem nu her kl. ca 15.00 til Zubiri og det var kun 22 km. Jeg er helt faerdig nu – og skriver liget til dig – dette lille notits og saa er det bad og sove.
Det har vaeret underligt for jeg har ikke spist ret meget for at sige ingenting. Til gengaeld har jeg haft stort behov for Orange Juice og andre Juicer. Lidt bananer. Jeg har drukket – vil jeg tro – 5 liter vand per dag. Toejet lugter – stinker – enormt. Kroppen maa vaere igang med en stor udrensning. Jeg er spaendt paa i morgen. Hvordan vil jeg have det.
Jeg vil ikke slutte som jeg begyndte lidt negativt. Jeg er glad for at komme hertil. Jeg har maattet justere mine forventninger og planer. However – Jeg tog jo afsted for at se hvad jeg kunne og det skal sannes at jeg virkeligt faar det proevet af. Tak for mig i dag. God dag til dig og alt det bedste. bon Camino!

Mentalt klar til min tur!

lørdag, august 21st, 2010

Hej! Jeg har gået i denne uge og tænkt over at det er meget nært forestående. Jeg drager af snart på min helt store tur. Jeg er spændt på det. Jeg har sådan en følelse af forventningen før stormen. Det bedste er nu at jeg er klar til at tage af sted og jeg glæder mig.
De sidste ting arrangeres og der er en del praktiske ting at ordne. Det går jeg og sysler med. Der har også været en del ting på arbejdet, som jeg har skulle afslutte for at andre kan komme videre – og jeg syntes selv jeg har nået det godt.
jeg er mentalt klar og har en fin forestilling og fornemmelse af min forestående tur. Det er nu dejligt at have det sådan.
Glæder mig. Stay Tuned!

Mange hilsner Jørgen

Her er et nyt billede af Jørgen Eigil Hammer
Jørgen Eigil Hammer

Jubii juhu! 22.5 km med 10 kg oppakning.

lørdag, august 14th, 2010

Efter en langsom uge med meget træthed, kom jeg så ud igen og havde en fantastisk tur med 10 kg på ryggen. Jeg tog til Klampenborg og gik så fra stationen og næsten 10 km i Dyrehaven, ned til strandvejen og så mod byen. Jeg gjorde holdt ved Charlottenlund fort og fouragerede. Herfra videre ind til Østerbro – i alt 22,5 km på 4:25 timer svarende til 5,1 km per time. Jeg syntes det er rigtigt godt gået.
Turen gik i et godt tempo. Det regnede til at begynde med. Det var dejligt at gå rundt i Dyrehaven. Det var meget anderledes end at gå på vej. Jeg syntes det er fint at holde et tempo på 5,1 km per time inklusive pauser. Det kan godt mærkes i mine arme at jeg har gået. Jeg tror det vil hjælpe gevaldigt at få et par vandre stave. Nu efter udstrækning skal jeg hvile en times tid og så må jeg se hvad aftenen bringer.

13. Vandringtur – Træningstur

tirsdag, august 10th, 2010

I dag havde jeg ikke lyst til at gå. Jeg var sent hjemme og fik først mad inden jeg gik min tur. Det blev til 9,8 km på 1:26 timer. Det er det bedste indtil videre. Jeg havde heller ikke 10 kg med på ryggen. Det blev til en maks. hastighed på 7,9 km og et gennemsnit på 6,8 km. Jeg er godt tilfreds. Det var lidt koldere end de andre dage og jeg havde lange bukser på. Solen var væk. der er lidt skyer.
Efter den første kilometer spændte jeg i benene og det varede en lille kilometer. Herefter slappede jeg af igen og det gik meget smertefrit. Mine hænder føles heller ikke nær så hævne mere. Det virker rigtigt godt.
Jeg glæder mig fantastisk til at skulle ud på den lange tur. Hav en god dag!