Archive for juli, 2010

10. Vandringstur – træningstur

torsdag, juli 29th, 2010

Hej igen! Efter at have været nede i går med dårlig ryg, var jeg frisk igen i dag. Jeg gik 7,7 km på 77 minutter. Det giver en hastighed på 6 km per time. Det er meget godt gået.
Turen var rolig og der var ikke nogen ømme punkter nogen steder. Så det var faktisk dejligt at gå. Jeg var også heldig at gå mellem regnbygerne. Det var lidt fedt. Jeg kom frem til målet og lidt efter begyndte det at regne og da jeg så skulle videre stoppede det med at regne. Det har været en god dag.
Jeg har lånt en rygsæk, som jeg skal ud med på lørdag. JEg vil gå en tur med 10 kg på ryggen og se hvordan det er.

Yuhuuuu.. 30,6 km i det danske

lørdag, juli 24th, 2010

Yes Jeg gjorde det. 30,6 km på 5:54 timer. Godt gået Det er 5,1 km per time inklusive pauser. Jeg var godt nok færdig de sidste 10 km. Så der galt det om at komme hjem og det kunne kun gå hurtigt.

9. Vandringstur – Træningstur

torsdag, juli 22nd, 2010

Så blev ruten lidt længere – nemlig 8,67 km. Det holdt jeg faktisk en god tid på i dag. Det blev til 86:29 minutter og det svarer til 9:59 minutter per km. og en fart på 6.02 km per time. Det er da meget godt gået. Jeg er meget tilfreds. Jeg gik med smerter på min højre ben foran i op til de første 4 km. Det virker til jeg ikke slapper af – eller sagt på den måde det er min følelse at jeg spænder i benet foran. Heldigvis forsvandt det til sidst.
Vejret var overskyet, og der kom kun lidt sol engang i mellem. Jeg har gået fra kl. 16.55 og til jeg var tilbage. Det er nogenlunde samtidigt på de andre ture.
Jamen det er perfekt og jeg er godt motiveret.

8. Vandrigstur – Træningstur

tirsdag, juli 20th, 2010

Så blev det en gang til den godt kendte rute igen. I dag var jeg langsommere. Det var også noget varmere og med mere sol på hele turen. Jeg gik modsat uret rundt om søen. Der var lidt smerter i læg og foran på benet da jeg startede ud. Det forsvandt igen. Jeg er kommet i mål endnu en gang. Til næste gang vil jeg ændre lidt på turen, for at undgå at krydse vejen 2 steder med lyskurve. Det kommer til at give en længere tur. Jeg forventer bedre rytme på turen.
Fakta. De 7,48 km blev gået på 77:28 minutter. det svarer til 5,79 km per time. det bliver til 1 km på 10:21 minutter. Jeg havde ikke nogen vægt med eller ryksæk.
Jeg tænker at jeg skal forberede lidt mere min tur på lørdag. Jeg forventer en tur på ca. 32 km. Jeg vil gerne have den målt op.

7. Vandringstur – træningstur

lørdag, juli 17th, 2010

I dag har jeg så igen gået turen rundt om søerne. Det var dejligt vejr og lidt overskyet på hele turen. Jeg nåede rundt om hjørnet ved Codan bygningen på ca 35 minutter. Det er det hidtil bedste.
I starten af turen er der lidt smerter i benene især foran og bagpå. Det går væk efter 1 til 2 km. Til slut på turen hæver mine hænder op. Det er dog mindre end da jeg startede på at vandre for et par uger siden.
Lidt fakta om turen. De 7,48 km blev gennemført på 74:15 minutter. Det er 6,04 km per time. Jeg har gået 9:56 minutter per km. Det er da ret godt gået. Jeg er rigtigt godt tilfreds med dette. Næste lørdag planlægger jeg en tur på omkring 32 km. Det bliver lidt spændende.