Archive for the ‘Wellness’ Category

“Modstand”

søndag, juni 13th, 2010

Hej igen hjemmeside. Der har i denne uge været modstand i mod at få skrevet noget om mine oplevelser eller andet, som jeg måtte have at fortælle.
De sidste par gange jeg har været til Kurbad onsdag eftermiddag, har jeg oplevet at jeg klarer lidt mindre varme. Så jeg har ikke kunnet gennemføre 2 gange saunagus. Det er ellers en fantastisk oplevelse at sidde der og modtaget både den lækre duft og så de varmen vinde. Jeg har hørt at det er helt almindeligt og det er vigtigt at lytte til kroppen.
Det har jeg jo måttet sande i dette forår, hvor jeg i januar gik ned med stress. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det er som om, at denne grænse ikke er langt væk og den er hele tiden meget tæt på. Jeg regner med der går mindst til en gang efter sommer før jeg har det mere på afstand og før jeg er helt på toppen, og ikke har angsten for at skride ud over kanten igen.
Denne uge på arbejde var også fantastisk. Jeg er ved at startet op, på et nyt projekt, således det kan blive afsluttet med at være implementeret i virksomheden. Det kræver både at der arbejdes og kommunikeres om forandringsledelse, samt at den tekniske løsning implementeres færdig til udrulning. Forandringsledelsen kommer fordi at dette kommunikationssystem sammen med mail- og sharepointsystemet kan benyttes til en meget mere optimal samarbejde i organisationen. Så vi skal til at vise metoder de interne processer kan løses ved hjælp af disse kommunikations medier. Det bliver alligevel spændende.
Den anden ting jeg skal i gang med er at beskrive et optimeringsprojekt, jeg har gennemført. Dette projekt kan vi optimere yderligere – således vi kan hente yderligere besparelser hjem på at have udført denne investering. Det ser ud til at den foreløbige investering vil være tilbage betalt på omkring 1,5 år. Det er lidt fantastisk.
Det blev alligevel til en del om sidste uge. God søndag til dig.

Sommeren kom frem

lørdag, juni 5th, 2010

I dag skinner solen igen fra en skyfri himmel. Det er jo rigtigt dejligt at der er kommet sol og sommer med høje varme grader til os. Jeg og vi har nu rigtigt mulighed for at komme ud i det fri.
Det er også lige hvad jeg har gjort. De første dage på farten for at nå diverse opgaver her og der. Dog så afslapning med en tur til både Ishøj og Hundige havn igår. Det var dejligt at gå rundt i havnene og nyde solen og den afslappet hed, der er i disse. Ligeledes at sidde på terrassen på en restaurant og nyde en kold øl og vejret og så en lille/større sejlbåd på vej ud på havet blåt. Det kan kaldes råhygge.
Derfra videre en tur på Bakken for at nyde alle de mennesker, som havde fundet herud. Det var noget af en kontrast til havnen.
God middag på bakken og så ned og slutte af med en dejlig kop kaffe og æbleskiver.
Livet er dejligt og det er dejligt at være i nuet uden stress og jas.
Hermed er der lagt op til en god weekend til dig og dine. Hilsen Jørgen

Dejlig tur i Kurbad

onsdag, maj 26th, 2010

Idag den 26.05.2010 var jeg så en tur i Kurbad i Frederiksberg Svømmhal. Det var helt vildt dejligt. Jeg nåede at slappe af i dampbad, saltvand, og 2 gange i Saunagus. Jeg er meget ren nu og har det fantastisk.
Ligledes så havde jeg lige en helt privat jetkar med en dejlig pebermynte aroma duft. Det er rigtigt opkvikkende.
Du skal tage ind og nyde det en dag. Frederiksberg Svømmehal og så kurbad.

Fodterapi – Zoneterapi

tirsdag, maj 25th, 2010

Idag (25.05.2010) var jeg så afsted igen til fod zoneterapi. Det var rigtigt dejligt. Det er første gang, siden jeg startede i marts måned 2010 at jeg har følt det så lækkert og dejligt for foden. Det er en dejligt fornemmelse og som om, der er renset ud i kroppen af affaldsstoffer. Jeg er glad for at komme til Zoneterapi en gang om måneden.
Jeg går hos Suzana Kaastrup, på Bagsværd Torv 6, i Bagsværd.